FORENINGEN MOD VINDMØLLER VED SPARRESHOLM


Sjældne dyr må lade livet

Flagermus er fredet i klasse ét, og der findes flere meget sjældne arter ved Sparresholm

Flagermus dør, når de kommer for tæt på kæmpevindmøller, fordi lufttrykket fra møllerne får
deres lunger til at kollapse

Ved Sparresholm ses desuden store rovfugle som rød glente og havørn, der yngler i relativ nærhed. Disse fugle risikerer at blive slået ihjel, når de rammes af de store møllevinger

Få besked

når der sker noget!

Tilmeld dig herunder!*


*Jeg er indforstået med at foreningen opbevarer mit navn og e-mail adresse. Mine oplysninger bliver ikke delt med andre og vil udelukkende blive brugt til at informere mig, når der er nyt om vindmøllerne ved Sparresholm (avisartikler, borgermøder, høringsfrister m.v.). Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen.

All Rights Reserved ® Foreningen mod vindmøller ved Sparresholm (”Sparresholmgruppen”) | Adresse Sørupvej 34, 4684 Holmegaard | Telefon 61777899 (Formand Willem van Hees) | E-mail sparresholmgruppen@gmail.com